Reacties cursisten

januari 2017

Karen

Reacties na het volgen van een training……“Mindfulness heeft mij geleerd minder te piekeren over het verleden, dat is voorbij. Het is goed hoe het is gegaan.

Mindfulness heeft mij geleerd mij minder druk te maken over de toekomst, je hebt er geen invloed op. Het gaat zoals het gaat. De stroom van het leven, als een rivier volgt het zijn eigen weg. Accepteer wat er komt.

Alleen het heden telt. Dus: ontspan, 
beleef, leef, ga lekker naar buiten, doe elke dag je meditaties…..
Vervang je negatieve gedachten/uitkomst door een positieve! Yes You Can! 

En zo zie je dat een jaar na de  kennismaking met Mindfulness je een Mindswitch voor het leven hebt gekregen. Dank je wel Sonja!
Rise, shine, enjoy en relax”. Grtjs Karen 

maart 2014

Jose

Toen ik begon aan de mindfulnesstraining had ik eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten. Nu na 8 lessen ben ik ervan overtuigd geraakt dat ik mindfulness voor altijd bij me wil houden. Ik zal de readers nog heel vaak herlezen en steeds nieuwe dingen eruit halen. Daarnaast heeft het mij nieuwsgierig gemaakt naar andere boeken over mindfulness. De meditaties vind ik zelfs nu al heerlijk om te doen, het geeft je rust en energie. Bedankt Sonja dat je mindfulness aan mij hebt willen uitleggen en de gemoedelijke wijze waarop je dat hebt gedaan.

februari 2014

Miranda

Bedankt voor de leerzame en leuke sessies en natuurlijk het luisterend oor.

januari 2014

SKM

Mede door dingen met aandacht te doen en sommige te laten voor wat ze zijn, ben ik erachter gekomen dat ik er toe doe! Dat is een heel fijn gevoel!!

mindfulness

N.B.

Vol goede moed ben ik begonnen met de sessies. En ze waren leuk! En werden steeds leuker. De bodyscan, het in de winkel wanneer je je begint te ergeren aan anderen, even terug gaan naar je ademhaling waardoor je rustig wordt en de situatie de situatie laat, het werkt!!!

Ook in het verkeer ben ik een stuk rustiger, ga er veel mindfuller mee om. Kortom, een aanrader, je graaft dieper in jezelf en met makkelijke handvatten kun je je leven beter richting geven.

Bedankt Sonja

mindfulness

M.S.

Mede dankzij Mindfulness maak ik even “pas op de plaats” en creëer ik rust, waardoor ik beter kan filteren op wat echt belangrijk is.

mindfulness

S.v.S.

Ik kan zeker wat met Mindfulness. Het is een prettig gevoel er in tijden van stress op terug te vallen. Door dingen met meer aandacht te doen, vergeet ik minder. In combinatie met voeding en overgewicht wil ik er ook mee gaan werken.

mindfulness

M.L.

Voor mij was de training zeer waardevol en ik heb er veel aan gehad. Ik heb het gevoel een positieve duw in de goede richting gekregen te hebben.