Mindfulness Rotterdam

Veel mensen geven hun beste energie aan stress, piekeren, angst of pijn. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Iedereen kan leren effectief om te gaan met (werk-)stress en gezondheidsklachten. Met behulp van de training richt jij je op het beoefenen van mindfulness Rotterdam: de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu, bewustwording van jezelf. Hierdoor kun je belemmerende gedachten en emoties makkelijker loslaten. Behoefte aan een kosteloos kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met mijn praktijk in Zoetermeer, binnen een half uur bereikbaar vanaf Rotterdam.

De kracht van Mindfulness

Mindfulness richt zich dus op het leven van vandaag. Je kunt het op ieder moment toepassen bij alles wat je doet. Met aandacht je kinderen naar bed brengen, met aandacht koffiedrinken, met aandacht een telefoongesprek voeren. Telkens weer je aandacht naar het hier en nu brengen is een mentale oefening. Het is oefenen met de praktijk Mindfulness zet je denken en voelen met beide benen op de grond. Het leert je om NIET bezig te zijn met herhalingen van herinneringen, fantasie├źn, of doemscenario’s voor de toekomst. Het leert je hier te blijven, in het huidige moment. Mindfulness is een houding waaruit vertrouwen in het oplossend vermogen van het leven spreekt. Het leven zoals het zich aandient. Mindfulness is een visie, een optimistische visie. En tegelijkertijd een praktijk. Een praktijk waarmee je het leven van alledag meer diepgang en kleur kunt geven. Mindfulness leert aandacht geven aan wat er ook positief en mooi is in het leven, ondanks de stresssituatie waarin men zich vaak bevindt. Het gaat erom hetzelfde te zien met andere ogen. Het is een houding dat leidt tot waardering van de gewone en kleine dingen van het leven. Zoals een beroemde Mindfulness leraar zegt: “Zie ook de bloemen op het graf van de vriend die je begraaft”.

Mindfulness en gedragstherapie in Rotterdam

Mijn praktijk is laagdrempelig en na een kosteloos kennismakingsgesprek weet ik of wat ik kan bieden, genoeg is om te helpen.
Als je weer thuis wil komen bij jezelf, neem dan contact op met mijn praktijk. De praktijk ligt in Zoetermeer en is binnen een half uur bereikbaar vanaf Rotterdam.


“Net toen de rups dacht dat zijn leven voorbij was, werd hij een vlinder”.


MINDFULNESS RISE AND SHINE
Loosduinenstraat 6
2729 CZ Zoetermeer
06-23 98 52 43