Coaching Zoetermeer

Mindfuness Rise and Shine, voor als je even vastloopt.

Persoonlijke groei door middel van life-style coaching. Life coaching de eerste stap om meer balans, rust, plezier en in je leven te creĆ«ren.” Door middel van coachen waar je geholpen word met verhelderen, verdiepen, verweven, verbinden veranderen en verankeren of met trainingen voor persoonlijke groei.

Kom weer in je kracht

Wie ben je, wie wil je zijn en wie ben je echt.

In de hectiek van deze tijd en alles waar men vindt waar je aan moet voldoen zijn dit hele belangrijke vragen. Om achter antwoorden op deze vragen te komen kan praktijk Mindfulness Rise and Shine je helpen. In de coaching praktijk in Zoetermeer zie ik veel mensen met klachten en problemen zoals burn-out, paniekaanvallen, angsten, post-covid. Mensen die angst hebben om terug te vallen in wederom een depressie. Je lichaam praat met je en vertelt dat het anders moet. Want als je op hetzelfde pad blijft, lopen kun je geen andere uitkomst verwachten. De situatie waardoor je gaat piekeren, angst of paniek ervaart, daar heb je vaak geen keuze in. Wel hoe je er mee omgaat. Vraag je niet af waarom maar hoe ik hier het beste mee omgaan. Kom weer in je kracht en neem het heft in eigen handen!

Life Coaching praktijk in Zoetermeer

Met life coaching maak ik gebruik van diverse vaardigheden en kennistrajecten. Ik geef onder andere Mindfulness Gedragstherapie en Life Style coaching. Met behulp van gesprekken en trainingen zoals onder andere Mindfulness, help ik mensen met de uitdagingen die het leven je soms laat meemaken en hoe daarmee om te gaan, want wat je overkomt daar heb je vaak geen keuze in, wel hoe je daar mee om gaat. Mijn praktijk is laagdrempelig en na een kosteloos kennismakingsgesprek weet ik of wat ik kan bieden, genoeg is om te helpen.

“Als je het verleden los kan laten, heb je twee handen vrij om je toekomst beet te pakken”.


MINDFULNESS RISE AND SHINE
Loosduinenstraat 6
2729 CZ Zoetermeer

06-23985243